Quickplaysport Logo

Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på produktkategorierna PRO och PLAY?

PRO är den produktkategori där vi satsat 100% på funktion och är därmed för dig som vill ha de funktionsmässigt bästa produkterna som finns på marknaden.

PLAY är produkter som redan används som en integrerad del av träningen hos flera etablerade klubbar samt bl a Svenska Fotbollsakademin. PLAY-produkterna är dessutom framtagna för att kunna packas upp & sättas ihop snabbt samt kunna bäras med enkelt. Produkterna håller en mycket hög kvalitet men är dessutom portabla


Hur är produkterna testade. Håller produkterna för hårda skott?

Quickplays produkter är testade både i laboratoriemiljö samt av spelare i bl a Allsvenskan. Vid normal användning så håller produkterna för en hård "Zlatan-frispark". Se testfilm nedan.

Har Quickplay någon butik?

Nej inte för tillfället. Du handlar smidigast på www.quickplay.se levereras normalt på 2-3 arbetsdagar. 

Vem kan använda en rebounder från Quickplay?

En rebounder från Quickplay kan användas av alla! Stora och små, till lek och träning - oavsett nivå. Om du spelar fotboll aktivt har du dock större behållning av en rebounder från PRO-serien från uppskattat ca 12 års ålder. Du kommer att ha mycket skoj med en rebounder - dessutom blir du en bättre fotbollsspelare. 


Hur många kan använda Quickplays rebounders samtidigt? 

Man kan använda dem ensam eller i grupper. Det finns egentligen ingen begränsning hur många man kan vara, men självklart blir det litet trängre ju fler man är. 


Var kan en rebounder från PLAY-serien användas?
 

En rebounder från PLAY-serien är helt hopfällbar, väger endast ca 6 kg och sätts upp/demonteras på under 2 minuter - utan tidigare kunskaper. De kan därför användas inne och ute, på tomten, i garaget, på stranden eller i parken. Du kan till och med ta med dem på semestern eller var än du är på väg. 


Varför är priset lägre än för liknande produkter från andra konkurrenter?

Det är i huvudsak fyra anledningar som gör att vi klarar av att leverera fantastiska produkter till låga priser: 

1) Stora inköp: 

Vi importerar stora kvantiteter till vårt huvudlager i Sheffield, UK. Stora inköp = lägre priser. 

2) Effektiv produktion: 

Tack vare produkternas unika funktionalitet och patenterade design behövs mindre material och färre delar för att bygga en effektiv rebounder och/eller fotbollsmål. Detta ger en lägre produktionskostnad som gynnar slutkunden.  

3) Låg fraktkostnad: 

Eftersom många av våra produkter endast väger kring 6 kg (alltså långt mindre än sina konkurrenter), blir fraktkostnaden mycket lägre när vi importerar stora partier till vårt lager. Lägre vikt = Lägre fraktkostnad = Lägre priser till slutkunden. 

4) Inga mellanhänder: 

Vi säljer direkt till slutkunden vilken gör att vi inte har några mellanhänder som ska ha betalt. 


VIlka typer av bollar kan man använda till Quickplays rebounders? 

Du kan  använda alla typer av bollar. Enda undantaget är stora tunga medicinbollar. 


Hur står rebounders stabilt? 

PRO-seriens rebounders står stabilt, så som de är. När det gäller Spot rebounder 8x5 samt Kickster combo följer det med stålpinnar som man trycker ned i marken vid användning på naturgräs. Vid användning på konstgräs, grus och på asfaltsuppfarten rekommenderar vi att du använder 2 små sandsäckar för att stabilisera produkten med. De finns att köpa till alternativt kommer med i paketköp.


Var finns Quickplays produkter att köpa? 
 

Du köper produkterna, utan mellanhänder på www.quickplay.se. Andra alternativ är på fotbollscuper vi besöker under säsongen. 


Hur spårar jag mitt paket?

Du får tyvärr inget kollinummer/spårningsnummer från oss automatiskt. Maila info@quickplaysverige.com om du vill veta ditt kollinummer. Vi brukar få in dem en dag efter att du som kund får orderbekräftelse.