Quickplaysport Logo

Used by the best!

Djursgårdens IF, träning med Quickplay

Detta filmades under en träning med Djurgårdens a-lag.


svfa


Svenska Fotbollsakademien, Johan Eklöf om Quickplay.

“Vi har använt Spot Rebounder 8x5 som en integrerad del av våra träningar. För oss så har Quickplays produkter adderat flera moment i vårt sätt att lära ut och träna fotboll på. Vi ser också många fördelar att ha produkterna hemma för att träna teknik och leka sig fram till att bli en bättre fotbollsspelare”.

Vill du veta mer om Svenska Fotbollsakademin så besök dom på www.svfa.se

booff


Boo FF, Liv Sahlberg, Klubbchef om Quickplay.

“Då vi anordnade FriendsCupen på Friends arena FP05/06 kunde vi med hjälp av Quickplays bärbara mål sätta upp fyra stycken spelbara färdiga planer på 45 minuter. Målen var mycket smidiga att använda och arenan var mycket glada då slitaget på gräset var minimalt."


Marwin Leidewall 15 år, provspelat för bl a. Chelsea, Arsenal, Fulham och Valencia. Numera spelare i Elfsborg U16, berättar om Quickplay.

“Jag satsar hårt på fotbollen och ställer höga krav på mig själv och min omgivning. Jag älskar fotboll och tränar mycket på egen hand, både för att det är kul men också för att utvecklas som fotbollsspelare. Jag använder Quickplays produkter flera gånger varje vecka för att träna teknik, passningar, mottagningar, frisparkar osv. En förutsättning för mig har varit att produkterna är bärbara och att jag kan ta med mig dom och sätta upp dom nästan var jag vill”.