Quickplaysport Logo

Fotbollsmål kickster elite 3x1,5m (3-mannamål)

Fler bilder

Fotbollsmål kickster elite 3x1,5m (3-mannamål)

Tillgänglighet: I lager

1 595,00 kr
 

Översikt

Det stabila och bärbara träningsmålet


Kickster Elite är en träningsmål som kombinerar bärbarhet med stabilitet. Det är mycket lätt att montera. Tyngden i ramen samt målets gummikuddar skapar stabilitet på alla underlag (konstgräs och inomhusbruk). Målet har en patenterad lösning för hela konstruktionen. Det kan lätt sättas upp på 90 sekunder och packas ned på samma tid. Målet kommer i en medföljande väska, så det är lätt att bära med sig överallt. Målet har en robust konstruktion och lång livslängd, vilket gör det till en idealisk träningsmål, oavsett spelarens nivå.


EGENSKAPER:  • Snabb och enkel installation - bara 2 Minuter

  • Gummifötter , vilket gör målet idealisk för spel på konstgräs eller inomhus, utan att glida.

  • Ramens tyngd gör att den står stadigt utan behov av sandsäckar eller på annan extra tyngd.

  • Slitstark och liten väska, vilket gör målet bärbara.

  • Konstruerad och tillverkad av Quickplay Sport. Testad av British Standards BS-EN71

  • Förpackningsstorlek ::

  • Mått: H 1,5m x L 3m Vikt: 6 KG

Detaljer

Kickster Elite Fotbollsmål 3 x 1.5m - 5-manna mål för Under 8/9 år

Kickster elite träningsmål 3x1.5m

Skapat för att hålla pro standard på hårt underlag eller konstgräs planer, elit målens stolpar kommer att hålla i flera år. Vikten på basramen och foten på målet gör att det står stabilt och stilla under spel, för att inte störa träningen.

Officiell storlek för spelare under 8 och 9 som spelar 5v5

Fotbollsförbundet rekommenderar 3x1.5m målet för spelare under 9 som spelar 5v5. Målets storlek är perfekt för unga målvakter och anfallare.

Bärbart och Stadigt Fotbollsmål

Med en liten storlek som nedpackad, snabb att sätta upp och inbyggda vikter i ramen, kan inget annat mål jämföras eller vara i närheten av Quickplay Elite seriens bärbarhet och stabilitet.

Designad För Att Hålla i Flera År - Tränare och Föreningar

Varje del på Elite målen har kvalitets och hållbarhets testats så att det kan hålla i flera år. Målen har testats med skott i 130km/h för att se till att de klarar även klarar av det hårdaste skottet du kan skjuta. Det är tack vare flexi-post systemet som absorberar kraften som ett skott skapar.

Sätts upp supers snabbt

Du behöver inte mer än 2 minuter, och du behöver inga instruktioner, för att sätta upp elite seriens fotbollsmål. Alla delar är förmonterade, vilket gör det målet simpelt och enkelt att använda.

Reviews