Quickplaysport Logo

Kickster combo 8`x5`

Fler bilder

Kickster combo 8`x5`

Tillgänglighet: I lager

1 695,00 kr

Översikt

Fotbollsmål och Rebounder i en och samma produkt!


Kickster Combo består av en ställning med två möjliga monteringar och användningsområden. Paketet innehåller en ställning samt ett rebounder-nät och ett mål-nät med möjligheten att snabbt byta funktion. Kickster Combo packas ned eller monteras på 2 minuter och är idealisk till teknik och skottövningar. Ställningen kan snabbt byta funktion genom att byta från rebounder-nätet till målet. Alla quickplaysport produkter monteras enkelt – utan några förkunskaper.


Ladda ner våran app eCoach idag och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!


Detaljer

Kickster Combo - Fotbollsmål och Rebounder i ett paket. 

Vad är Kickster Combo?

Kickster Combo 8`x 5`är en unik produkt som ger dig två fotbollsverktyg i ett paket. På under 2 minuter byggs den om från ett robust fotbollsmål till en fullvärdig rebounder. Med produkten medföljer EN ställning och TVÅ nät. Det ena nätet är när produkten används som fotbollsmål och det andra nätet när produkten används som rebounder.

Kickster Combo kan användas både ute och inne. Den lämpar sig gott för både små och stora fotbollsspelare, till lek eller träning - oavsett nivå. Du kommer att ha mycket skoj med denna produkt - i tillägg blir du en bättre fotbollsspelare. 

Allt du behöver veta om Kickster Combo:

Om Fotbollsmålet:

QuickPlay Fotbollsmål är baserat på Quickplays unika och patenterade design. Detta gör målet otroligt slitstarkt och robust trots den låga vikten. Det passar perfekt till barn och ungdomar för att användas hemma på tomten, i parken eller att ta med till vänner, släktingar, stugan och på semestern. 

Alla metallstänger har elastiskta gummiband (som på ett tält) vilket gör det enkelt för stora och små att montera samt att det minimerar risken att tappa bort delar.  

"Jämfört med andra fotbollsmål på marknaden är Quickplay-målen de bästa. De är lätta att sätta upp, otroligt enkla att ta med - ja, du kan ta med dig det och spela var du vill". 

Brad Friedel, tidigare målvakt - USA & Tottenham Hotspur 

Om Reboundern:

Skottvägg, fotbollstrampolin eller bollvägg - kärt barn har många namn.
Quickplay Reboundern är ett roligt, enkelt och effektivt träningsverktyg som hjälper dig att öva teknik, touch, bollkontroll och passningar, ensam eller tillsammans med andra - Var som helst, när som helst. 

Allt du behöver är bara ett par minuter den första gången för att vänja dig vid upplevelsen när bollen kommer tillbaka från reboundern - se fram emot mycket skoj! 

Vi har använt Spot Rebounder 8x5 som en integrerad del av våra träningar. För oss så har Quickplays produkter adderat flera moment i vårt sätt att lära ut och träna fotboll på. Vi ser också många fördelar att ha produkterna hemma för att träna teknik och leka sig fram till att bli en bättre fotbollsspelare”.

 

Svenska Fotbollsakademien, Johan Eklöf.

 

Vanliga frågor och svar om Kickster Combo:

Vem kan använda Kickster Combo? 

Quickplay Kickster Combo kan användas av alla! Stora och små, till lek och träning - oavsett nivå. Du kommer att ha mycket skoj - dessutom blir du en bättre fotbollsspelare. 

Hur många kan använda den samtidigt? 

Man kan använda Kickster Combo ensam eller i grupper. Det finns egentligen ingen begränsning hur många man kan vara, men självklart blir det litet trängre ju fler man är. 

Hur kan den användas?

Kickster Combo är helt ihopfällsningsbar, väger endast 6 kg och sätts upp/demonteras på under 2 minuter - utan tidigare kunskaper. Den kan därför användas inne och ute, på tomten, i garaget, på stranden eller i parken. Du kan till och med ta med den på semestern eller där du behöver den. 

Varför är priset lägre än för liknande produkter från andra konkurrenter?

Det är i huvudsak fyra anledningar som gör att vi klarar av att leverera fantastiska produkter till låga priser: 

1) Stora inköp: 
Vi importerar stora kvantiteter till vårt huvudlager i Sheffield, UK. Stora inköp = lägre priser. 

2) Effektiv produktion: 
Tack vare Quickplay Combos unika funktionalitet och patenterade design behövs mindre material och färre delar för att bygga en effektiv rebounder och fotbollsmål. Detta ger en lägre produktionskostnad som gynnar slutkunden. 

3) Låg fraktkostnad: 
Eftersom Kickster Combo endast väger 6 kg (alltså långt mindre än sina konkurrenter), blir fraktkostnaden mycket lägre när vi importerar stora partier till vårt lager. Lågre vikt = Lägre fraktkostnad = Lägre priser till slutkunden. 

4) Inga mellanhänder: 
Vi säljer direkt till slutkunden vilken gör att vi inte har några mellanhänder som ska ha betalt. 

VIlka typer av bollar kan man använda till Quickplay Kickster Combo? 

Till Kickster Combo kan du använda alla typer av bollar. Enda undantaget är stora tunga medicinbollar. 

Hur står den stabilt? 

Det följer med stålpinnar som man trycker ned i marken vid användning på naturgräs. Vid användning på konstgräs, grus och på asfaltsuppfarten rekommenderar vi att du använder 2 små sandsäckar för att stabilisera produkten med. 

Var köper jag Quickplay Spot rebounder eller Combo? 

Du köper produkterna, utan mellanhänder på www.quickplay.se 

Hur levereras den? 

Quickplay Kickster Combo skickas från vårt lager i Sheffield, UK med DHL. Produkterna har en leveranstid på 3-5 dagar efter att vi skickat dom, direkt hem till dig. 

EGENSKAPER

 • Kickster Combo kommer i en liten bag. 
 • Idealisk att ta med sig och montera där man vill spela eller träna - på semestern, till parken och kompisträffen eller som uppvärmning innan match. 
 • Låg vikt/liten när den är nedpackad. Enkel montering - 2 minuter
 • Alla pinnar/stänger sitter ihop med elastiska band (som på ett tält) vilket gör det enkelt för alla att montera utan att tappa bort delar. 
 • Robust och flexibel design, med förmågan att deformeras och omedelbart återgå till normal form. 
 • Slitstark och smidig väska med axelrem. 
 • Kan monteras av barn och är så små/smidiga att de enkelt kan packas in i bilen för att ta med på semestern, till parken eller var som helst.  
 • Designad och producerad av Quickplay Sport. Testad enligt British Standards BS-EN71 
 • Paketets storlek: Endast 95 x 18 x 13,5 
 • Dimensioner rebounder: L244cm x H152cm x D80cm
 • Dimensioner mål: L244CM x H152CM X D80
 • Vikt 6 kg

 Kickster Combo - Demo

 


Rebounder och fotbollsmål | Träna Fotbollsövningar - Quickplay