Quickplaysport Logo

Q-Fold 365x180 cm Nedfällbart Fotbollsmål

Fler bilder

Q-Fold 365x180 cm Nedfällbart Fotbollsmål

Tillgänglighet: Slut i lager

2 499,99 kr

Översikt


  • 180 x 120 cm Nedfälltbart Fotbollsmål

  • Vädertåligt UPVC, Kan lämnas utomhus

  • Låsbara leder

  • Extremt hållbara Flexi-Joints

  • Nedfällt på 30 sekunder

  • Simpelt Påsättningsbart Nätsystem


Detaljer

Q-Fold 365x180 cm Nedfällbart Fotbollsmål

Q-Fold Teknologi Påkommet av Quickplay

Detta ideala supersnabba nedfällbara fotbollsmål kan användas hemma eller på träningsanläggningen. Detta är det i särklass bästa allväders-fotbollsmålet på marknaden idag. Expertdesignat av Quickplay, teamet som gav dig de innovativa Kickstersortimentet.

Snabbmonterat Nedfällbart Mål för Tonåringar

Du behöver inte vänta med den nya Q-Fold teknologin, kom igång på bara 30 sekunder! Denna nya teknologin tillåter målen fällas ner helt platt för enkel förvaring mot en vägg eller ett staket. Allt du behöver göra är att ta bort det bakre röret från målet, fälla ner stolparna inåt, det är allt! Det tar bara 5 minuter första gången från att du har öppnat boxen.

Hållbara Allväders Fotbollsmål

Dessa målen har designats för att använda det högkvalitativa uPVC för alla allväders-produkter vilket tillåter dig att lämna dem ute hela året runt. ø68mm stolpar för en stabil ram. Allt du behöver för att börja finns i boxen, inklusive stolparna, nätet, nätklämmorna och markspikarna.

Långvariga Flexi-Joint system

Vi har designat detta målet för att undvika fallgroparna från de andra modellerna, med vår flex-joint system förhindrar vi de vanligaste felen för de diagonala stödpålarna. Flexi-jointsen reducerar stötarna och trycket på målet och gör så att de håller mycket längre. Alla mål kommer med en 2 års garanti.

Quickplay Anti-Sag Ribbteknologi

Tagen från våra revolutionerande Matchprodukter. Anti-sag teknologin förhindrar den störiga insjunkna ribban som finns på mål med lägre kvalité, och resulterar i bättre fotbollsmatcher.

Nya Quick Clips från Quickplay

Vi har helt gjort om klämmorna för fotbollsnäten, gjort dem mycket lättare att sätta på och får dig att komma igång ännu snabbare.

Reviews