Quickplaysport Logo

Q-Fold 240 x 150 Nedfällbara Fotbollsmål

Fler bilder

Q-Fold 240 x 150 Nedfällbara Fotbollsmål

Tillgänglighet: Slut i lager

1 999,99 kr

Översikt


  • 180 x 120 cm Nedfälltbart Fotbollsmål

  • Vädertåligt UPVC, Kan lämnas utomhus

  • Låsbara leder

  • Extremt hållbara Flexi-Joints

  • Nedfällt på 30 sekunder

  • Simpelt Påsättningsbart Nätsystem


Detaljer

Q-Fold 240 x 150 Nedfällbara Fotbollsmål

Quickplay Innovation: Q-Fold Teknologi

Detta är en ny typ av snabbmonterat fotbollsmål, idealt för hemmabruk eller i parken / på fotbollsplanen. Detta är det i särklass bästa allvädersmålet på marknaden, designat och tillverkat i Storbritannien av Quickplay Sport.

Snabbt 30s Upp/Nedfällbart Mål för Juniorer

Kom igång på nolltid med den nya Q-Fold teknologin, en ram som fälls ner helt platt för enkel förvaring mot en vägg eller ett staket. Detta tar upp mycket mindre plats än andra PVC mål som Samba eller Forza. Allt du behöver göra är att ta bort det bakre röret från basen och fälla ner stolparna inåt. Detta tar endast 30 sekunder och är totalt 5 minuters montering från att ha öppnat boxen.

Nya Allväders Fotbollsmål

Vi har använt de bästa 68mm uPVC för våra Q-Fold produkter som tillåter dig att lämna dem utomhus utan att de slits ned. Allt du behöver för att montera detta allvädersmål kommer med i boxen, inklusive alla klämmor, nät, spikar och stolpar.

Flexi-Joint System – Mål Som Håller Längre

Med vårt nya flexi-joint system kommer dina mål att hålla längre eftersom att vi har kommit över de främsta svaga länkarna i våra andra mål och reducerat trycket på de diagonala stödpålarna. Alla Q-Fold mål kommer med en 2 års garanti.

Anti-Sag Quickplay Ribbteknologi

Våra innovativa anti-sag ribbor lanserades för i våra Match produkter, och vi har utökat det till de nya Q-Fold. Detta ger dig en helt rak ribba och håller dina matcher professionella och roliga.

Quick Clips - Nytt Från Quickplay

Vi har tagit fram våra klämmor för att de ska vara ännu lättare att fästa på våra nät. Detta sparar dig tid och du kan börja spela mycket fortare, med mindre ansträngning.

Reviews