Quickplaysport Logo

Q-Fold 180 x 120 cm Nedfällbart Fotbollsmål

Fler bilder

Q-Fold 180 x 120 cm Nedfällbart Fotbollsmål

Tillgänglighet: Slut i lager

1 699,00 kr

Översikt


  • 180 x 120 cm Nedfälltbart Fotbollsmål

  • Vädertåligt UPVC, Kan lämnas utomhus

  • Låsbara leder

  • Extremt hållbara Flexi-Joints

  • Nedfällt på 30 sekunder

  • Simpelt Påsättningsbart Nätsystem


Detaljer

Quickplay Q-Fold Teknologi

Det ultimata snabbmonterade målet för hemmabruk och det bästa vädertåliga målet på marknaden! Designat och tillverkat i Storbritannien av Quickplay, företaget som gjorde Kickstersortimentet.

Snabbt 30 sekunder Monteringsmål För Barn

Kom igång på nolltid med den nya Q-Fold teknologin, en ram som fälls ner helt platt för enkel förvaring mot en vägg eller ett staket. Detta tar upp mycket mindre plats än andra PVC mål som Samba eller Forza. Allt du behöver göra är att ta bort det bakre röret, fälla ner sidorören inåt och 30 sekunder senare är du klar att börja, 5 minuters montering från att ha öppnat boxen.

Vädertåligt Fotbollsmål

Vi har använt högklassigt ø68 mm uPVC for Q-Fold produkterna vilket betyder att de kommer att hålla utomhus hela året runt. Allt du behöver för att komma igång finns i lådan. Klämmor, nät, markspkar, ram och nätklämmor (det finns instruktioner med!)

Starkare Flexi-Joint System

Vår nya flexi-joint system erbjuder mycket längre hållbarhet från våra mål än andra märken, minskar kraftigt påfrestningen på de diagonala stödpelarna (vilken vanligtvis är en svag punkt) och kommer med en 2 års garanti.

Anti-Sag Ribbteknologi

Vi har använt de innovativa anti-sagribborna från våra Matchprodukter i Q-fold målen, vilket hjälper dina mål till att vara helt raka och dina matcher rättvisa.

Quick Clips från Quickplay

Våra helt nya nätklämmor är mycket enklare att använda och tillåter dig att montera ditt nät väldigt enkelt.

Reviews