Quickplaysport Logo

Match fold 8`x5`(244cm x 152cm)

Fler bilder

Match fold 8`x5`(244cm x 152cm)

Tillgänglighet: Slut i lager

1 995,00 kr

Översikt


  • Förmonterade delar med gummiband Inga instruktioner behövs

  • Kvalitets bärväska

  • 5 minuters set-up

  • Går att fälla ihop den platt för förvaring

  • Tunna uPVC stolpar

  • 2 års garanit


Detaljer

Barn Utveckling Mål – Match Fold 8'x5'

Match Standard Fotbollsmål

Match Fold 8x5ft målet är designat utefter BS EN 16664 lättvikt mål – säkerhet standard. Detta är lite större än vårt matchmål I barn storlek, med 152cm hög ribba för att underlätta för unga spelare vänja sig med större mål innan det byter till större mål.

Förmonterade delar för enkel montering

Med Quickplay match serien är alla delar förmonterade med gummiband för enkel montering och förvaring. Inget annat uPVC mål på marknaden är lika lätt att använda, du behöver inte ens några instruktioner! Det hjälper även dig att undvika tappa bort några lösa delar till målet, håller det ihop i flera år av hård träning och matcher.

Designad Med Omtanke

8'x5' match målet har testats för att var ledande på marknaden vad gäller hållbarhet och stabilitet. uPVC stolparna är mycket tunnare än de flesta, med 75mm i diamter, ger det en solid rebound från bollen vid stolpträff och gör målet mycket starkare.

Stolparna kommer med en låsfunktion som ser till att ingen del låssnar eller försvinner under spel. Den stolida stål ramen är designad för att stabilisera målet, och har ett skydd för att klara av vatten när den står utomhus.

Enkel förvaring

Vi har lyckats göra så att alla mål Match serien går att fälla ihop helt platt. Detta gör så att du enkelt kann ställa målet på sidan utanför planen eller hemma i garaget eller i din trädgård. Det tar bara några minuter att sätta upp och ta ner målet. Målet är perfekt för de som vill träna med barnen hemma, eller spela på fotbollsträning / turneringar.

Reviews