Quickplaysport Logo

Match fold  6`x4`(120cm x 180cm)

Fler bilder

Match fold 6`x4`(120cm x 180cm)

Tillgänglighet: Slut i lager

1 595,00 kr

Översikt


  • Förmonterade delar med gummiband Inga instruktioner behövs

  • Kvalitets bärväska

  • 5 minuters set-up

  • Går att fälla ihop den platt för förvaring

  • Tunna uPVC stolpar

  • 2 års garanit


Detaljer

Varför Match fold 6x4' är grym för barn

Match Standard Fotbollsmål

Match Fold 6x4ft målet är designat efter BS EN 16664 lättvikt mål – säkerhets standard och det perfekta målet för träning på baksidan eller på träningsplanen. I USA är detta den officiella storleken på mål för spelare under 9 år.

Förmonterade delar

Tillskillnad mot andra mål är alla delar förmonterade med gummiband, så det finns inget behov av instruktioner och den är lätt att montera. Detta förhindrar även att delar försvinner eller blandas ihop. Med målet medföljer den bärväska i bra storlek som gör det enkelt att transportera.

Grym hållbar kvalité

Våra 6x4 match fold goal har marknadens bästa hållbarhet, uPVC stolparna är tunna med en 75mm diameter istöllet för 68mm. Detta ger en bättre retur när bollen träffar stolpen tillskilland från mot andra mål samt att målet blir mer stabilare. Sidopinnarna och ribban låses fast så att målet inta kan delas elelr lösas upp vid spel. Den starka stålramen gör så att målet står stadigt. Målet tål alla väder.

Fälls ihop platt för förvaring

Ramen har en funktion som gör att du kan fälla ihop målet. Du kan då enkelt ställa målet utanför på sidan av planen och under mindre än en minut sätta upp det igen.

Med 6x4 får målet enkelt plats I bilen om du vill ta med dig det till fotbollsturneringar. Resultatet är ett mål med hög kvalité, lätta att sätta upp, perfekt för alla olika typer av användare.

Reviews