Quickplaysport Logo

Kickster Academy 4 x 1.5m Fotbollsmål

Fler bilder

Kickster Academy 4 x 1.5m Fotbollsmål

Tillgänglighet: Slut i lager

1 395,00 kr

Översikt


  • Bärbart - Lätt att flytta och bära med sig.

  • Snabb 90 sekunders montering

  • Alla delar är förmonterade med gummiband för att göra monteringen enklare.

  • Patenterat FLEXI POST design

  • Perfekt i trädgården i parken eller i träning

  • Snabbfäst nät system

  • 4x tältpinnar

  • Testad i upptill 130km/h


Detaljer

KICKSTER ACADEMY 4x1.5m – FRANSK UNGDOM FOTBOLLSMÅL STORLEK

Detta 4x 1.5 meter mål är designat för att vara bärbart och lätt att montera. Delarna är förmonterade så inga instruktioner behövs. Detta göra så att målet är lätt att sätta upp på ungefär 90 sekunder

Superlätt och Bärbart

Målet är gjort på glasfiber, stål ram och en ribba av tyg. Målets stabilitet och hållbarhet kommer från flexibiliteten från sidopinnarna och hur målet absorberar kraften från ett skott. Det snabb monterbara nätet som har gummiband och designat för att snabbt kunna monteras och även dämpa kraften från ett hårt skott som gör så att ditt nät räcker längre.

Målet kombinerar hållbar konstruktion med snabb montering och har testats i upp till 130km/h, passar för både barn och vuxna. 4x1.5 meter är den officiella storleken för Franska ungdomsmatcher men passar även perfekt som ett futsal eller 5v5 mål i alla åldrar. Med en höjd på 1.5 meter behöver spelarna träna på att hålla nere sina skott och med en bredd på 4 m gör så att målvakterna under 12 har en chans att slänga sig och ni kan både utveckla målvakter samt målgörare.

Använd på naturgräs eller konstgräs

Med Kickster academy medföljer 4 tältpinnar och gör det till ett perfekt mål för träning på gräs eller med våra multi vikter som gör att det även funkar bra på hårt underlag och konstgräs. De vita tyg stolparna syns tydligt på planen och ger en tydlig blick över målet precis som ett vanligt mål.

Vi tittar på alla detaljer på produkten för att säkerställa att den är super robust likaså att det är superlätt att sätta upp på matchdag. Med målet medföljer det en bärväska som är mindre än en tredjedel av ett PVC mål. Sammanfattningsvis är detta det perfekta målet du har med dig.

Kickster målen är designade för att vara bärbart och om du lämnar det stående utomhus rekommenderar vi inte under en allt för lång period då UV strålningen kan påverka glasfiber materialet samt ramen över längre tid och detta täcker inte garantin. Men packa ner målet efter matcherna och de kommer hålla i flera år.

Reviews