Quickplaysport Logo

Kickster Academy 16x7’ Ungdom 9 v 9 Fotbollsmål

Fler bilder

Kickster Academy 16x7’ Ungdom 9 v 9 Fotbollsmål

Tillgänglighet: Slut i lager

1 695,00 kr

Översikt


  • FA officiel storlek för U12 matcher

  • Bärbart - Lätt att flytta och bära med sig.

  • Snabb 90 sekunders montering

  • Alla delar är förmonterade med gummiband för att göra monteringen enklare.

  • Patenterat FLEXI POST design

  • Perfekt i trädgården i parken eller i träning

  • Snabbfäst nät system

  • 4x tältpinnar

  • Testad i upptill 130km/h


Detaljer

KICKSTER ACADEMY 16x7ft– DET BÄRBARA FOTBOLLSMÅLET FÖR UNGDOMAR

Med en imponerande 16x7 fot är det här målet det största snabb monterbara bärbara fotbollsmål på marknaden. Den starka stålramen med gummihörnfogar samt glasfiber stöd för att hålla fast ribban och stolpen i en spänning. Flexi post systemet är patenterat och gör målet både bärbart och hållbart och samtidigt möjlighet till att packa ner målet i en lite väska. Målet monteras på 90 sekunder utan någon instruktionsbok då alla delar är förmonterade.

Med målet medföljer en bärväska och en axelrem i högsta kvalité och är mindre än en tredjedel av en vanligt UPVC mål. Detta gör så att du kan ta med målet i bilen och samtidigt ha massa plats över till barnen.

Perfekt storlek för 9-manna

Kickster 16 x 7' målet är det största av alla i vår serie och det är den officiella storleken för ungdomsfotboll i England. Detta är standard måttet för 9-manna och rekommenderas för åldrarna under 11 och 12 år. 4.9m bred och 2.1m hög är väldigt nära europeisk standard ungdoms mått och är ett perfekt val för spelare och tränare.

Expert Portabel Design

Målen är testade mot högsta standard och garanteras för både vuxna och barn. Med målet medföljer fyra tältpinnar som gör att du kan säkra spelet på gräs och det är superlätt att bära med sig målet till parken eller som ett mål att ta med på semestern. Designteamet på QuickPlay är väldigt noga med detaljer så du kommer kunna använda målet i flera år, det är därför lag från Italien och Australien använder det. Målet går även att använda på hårt underlag i kombination med QuickPlay multi vikter. Om det är bärbart, hållbart och snabbt att montera finns det ingen anledning att leta någon annans stans än på Kickster Academy 16 x 7' mål.

Reviews