Quickplaysport Logo

Kickster Academy 12x6’ Bärbart Fotbollsmål För Barn

Fler bilder

Kickster Academy 12x6’ Bärbart Fotbollsmål För Barn

Tillgänglighet: Slut i lager

1 395,00 kr

Översikt


  • FA officiel storlek för U10 matcher

  • Bärbart - Lätt att flytta och bära med sig.

  • Snabb 90 sekunders montering

  • Alla delar är förmonterade med gummiband för att göra monteringen enklare.

  • Patenterat FLEXI POST design

  • Perfekt i trädgården i parken eller i träning

  • Snabbfäst nät system

  • 4x tältpinnar

  • Testad i upptill 130km/h


Detaljer

KICKSTER ACADEMY 12x6ft – SMÅLAGSSPEL UTAN KRÅNGEL

Kickster 12 x 6 är ett perfekt smålagsspel fotboll tränings mål. Designat för att vara snabbt och enkelt att sätta up, det här målet har en liten packstorlek med 90 sekunders montering. Pinnarna är förmonterade med gummiband så du behöver ingen instruktionsbok vilket brukar ta tid och vara jobbigt i början av träningen.

Varför välja Kickster?

Det som gör det här målet unikt är det patenterade Flexi post systemet. Det menas att målet är både bärbart och hållbart. Basramen är gjord av stål tuber med glasfiber som stöttar och fäster tyg ribban och stolparna i en spänning som gör att det ser ut som ett vanligt mål ute på fotbollsplanen.

Vem är det för?

Detta är det perfekta målet för smålagsspel. Med målet medföljer fyra tältpinnar som gör det super stabilt på gräs. Detta är standard storlek för U7 till U10 i England. Vi rekommenderar 12 x 6 som ett träningsmål för naturgräs men funkar även på hårt underlag som asfalt i tillsammans med QuickPlay vikter eller sandsäckar.

FA rekommenderar även 12x6´(3.66m x 1,83m mål) för 5v5,6v6 och 7v7 matcher vilket är perfekt om du vill spela längs kortsidan på en standard 11-manna plan.

Målen är testade av vuxna och vi garanterar att de funkar som mål för alla åldrar och grupper som det bästa valet för spel i trädgården, parken eller på stranden. Det som gör målet hållbart är dess flexibilitet vilket är den unika kickster designen.

Smart Portabel Design

När vi designar tittar vi på alla detaljer på målet för att säkra att det går så snabbt som möjligt att montera och snabbt att packa ner samtidigt som det är byggt för att hålla. Nätet är snabbt och enkelet att sätta fast med en elastisk design som gör att nätet monteras på några sekunder

Även om målet används som ett perfekt mål till smålagsspelet eller för spel i trädgården är Kickster Academy 12 x 6 ett bra val. Med dess lilla storlek som nedmonterad gör att du kan stoppa in fyra mål i bilen tillskillnad från ett vanligt mål där bara ett hade fått plats. Detta är varför klubbar och tränare runt om i världen använder dessa mål vecka in och vecka ut.

Reviews