Quickplaysport Logo

Fotbollsmål kickster academy 8`x5` (2,4m x 1,5m)

Fler bilder

Fotbollsmål kickster academy 8`x5` (2,4m x 1,5m)

Tillgänglighet: Slut i lager

995,00 kr

Översikt


  • Bärbart - Lätt att flytta och bära med sig.

  • Snabb 90 sekunders montering

  • Alla delar är förmonterade med gummiband för att göra monteringen enklare.

  • Patenterat FLEXI POST design

  • Perfekt i trädgården i parken eller i träning

  • Snabbfäst nät system

  • 4x tältpinnar

  • Testad i upptill 130km/h

Detaljer

ACADEMY 8X5ft - SPELA ÖVERALLT

Uppgradera ditt spel, och ta med dig det överallt, med 8x5ft Kickster Academy Fotbollsmål. Det här målet är designat för att ha en lätt vikt och vara bärbart, enkelt att sätta upp och ta ner när du behöver det. Det tar bara 90 sekunder att montera målet, med ram och pinnar som är förmonterade med gummiband gör så att du aldrig behöver en instruktionsbok.

Vem är det för?

Kickster Academy 8x5ft fotbollsmål är ett perfekt tränings mål för åldrarna 8 till 9, med en perfekt storlek för anfallaren att ha en chans, men även ge målvakten en bra chans att rädda skotten (väldigt viktigt i denna ålder). Den 152 CM höga ribban gör så att anfallaren måste träna på att hålla nere sina skott, och bredden gör så att alla målvakter kan sträcka sig och nå stolparna.

Målet har testats med skott i upp till 130 km/h, så dem är väldigt användarvänliga för vuxna träningsmatcher. De medföljande tältpinnarna gör så att du kan använda dem i träning, i trädgården eller nere i parken,

Om FLEXI POST Systemet

Vår patenterade FLEXI POST design kombinerar bärbarhet med hållbarhet. Stål- och glasfiberramen och tyg stolparna gör så att det går snabbt att montera, och snabbt att packa ner i den lilla bärväskan med axelrem (medföljer).

Montering

På Quickplay Sport fokuserar vi på att förbättra och skapa produkter som gör att du spenderar mindre tid på montering och mer till att använda dem. Det är därför vi har gjort ett nät som är superenkelt att spänna fast, och med förmonterade delar tar det bara 90 sekunder att montera.

Målet är perfekt för träning i trädgården eller nere i parken, för fotbollsträning eller barnens matcher. Kom igång med ett Quickplay Kickster mål idag, eller varför inte köpa ett par?

Reviews