Quickplaysport Logo

Kickster Academy 6x4’ Bärbart Fotbollsmål För Barn

Fler bilder

Kickster Academy 6x4’ Bärbart Fotbollsmål För Barn

Tillgänglighet: Slut i lager

895,00 kr

Översikt


  • Bärbart - Lätt att flytta och bära med sig.

  • Snabb 90 sekunders montering

  • Alla delar är förmonterade med gummiband för att göra monteringen enklare.

  • Patenterat FLEXI POST design

  • Perfekt i trädgården i parken eller i träning

  • Snabbfäst nät system

  • 4x tältpinnar

  • Testad i upptill 130km/h

Detaljer

KICKSTER ACADEMY 6X4ft- DET ULTIMATA FOTBOLLSMÅLET FÖR BARN

Det första fotbollsmålet som skapade Quickplays varumärke, Kickster 6x4 är vårt lättaste fotbollsmål som både är bärbart och väldigt enkelt att montera. Du kan använda fotbollsmålet överallt, från baksidan i din trädgård till nere i parken. Alla delar är förmonterade med gummiband som ska göra det enklare att montera. Det monteras och nedmonteras på bara 90 sekunder.

Flexi Post Systemet

Kickster fotbollsmål är skapat för hållbarhet och bärbarhet, med det patenterade FLEXI POST systemet gjort på en kombination av stål och glasfiber i ramen, samt en flexibel ribba och stolpe. Detta gör fotbollsmålet hållbart, snabbt att montera och möjligheten att vika och packa ner i den lilla bärväskan med axelrem (medföljer).

Vem är det för?

Det här fotbollsmålet är perfekt för träning i trädgården/parken, eller som ett match mål för barn i åldern 6 och 7. Fotbollsmålet funkar även perfekt för prickskytte för fotbollsspelare i alla åldrar.

Med målet medföljer det 4 starka marfästen, vilket gör användbarheten perfekt på gräs, även om det är i trädgården eller på en fotbollsplan.

Designen

Vi har designat målet för att det ska vara enkelt och bekvämt att njuta av spelet. Med det snabb monterbara nätet som har elastiska gummiband i änden av nätet gör så att den absorberar kraften av ett hårt skott. Detta gör så att fotbollsmålen håller mycket längre än de flesta.

Målets design med en vit ribba och stolpe gör målet synligt i alla väder, perfekt för fotbollslag, tränare, och spelare på alla nivåer. Välj Kickster Academy fotbollsmål idag, och köp från den officiella leverantören - Quickplay Sport

Reviews