Quickplaysport Logo

Julklappar från Quickplay

Tiden går fort! Hösten är nu här och om "bara" 11 veckor är det faktiskt Julafton! Tro det eller ej, men julen är närmare än vad man tror. Vi på Quickplay är ute i god tid och har redan tagit fram fyra olika julklappar till alla sportintresserade. Vi har skapat tre olika paket för den fotbollsintresserade som innehåller fotbollsmål och rebounder samt en grym julklapp för den som älskar Golf, golfnätet Quick-Hit 8x8 som du kan träna dina golfsving och att slå långt i golf med.

JULPAKET - Combo Mål och Rebounder

Prisvärt paket där du får en produkt med två funktioner + en fotboll med gummiband och en vattenflaska. Kickster Combo är ett mål och en Rebounder i en och samma produkt. Den är portabel och packas ner i medföljande väska på bara 2 minuter. Spela överallt när du vill, vart du vill! Fotboll har aldrig varit roligare och enklare. Klicka på bilden och kom direkt till shoppen!

JULPAKET PRO - Träna som ett proffs med SPOT Elite Rebounder

Elite Rebounder är precis som det låter. En professionell bärbar rebounder med en stor träffyta på 182cm x 244cm och en snabb retur så att du kan träna på mottagningar, passningar och avslut på volley. Elite Rebounder har även indbyggda tyngder i ramen så den står stadigt utan behov av sandsäckar eller extra vikt. Elite Rebounder går även att bygga om till en frisparksmur som motsvarar fyra personer som är 185cm långa. Ladda ner vår gratis app eCoach, sök på "quickplay ecoach" i appstore eller google play och du har din personliga fotbollstränare i med dig överallt. Klicka på bilden och kom direkt till shoppen!

JULPAKET PRO COMBO - Frisparksmur - Rebounder - Fotbollsmål

Vill du investera i den bästa fotbollsreboundern på marknaden? Då är det Elite Combo du ska ha! Dessutom vann Elite Combo guld medalj på ISPO Awards sport mässa i München för bästa sport produkt 2016/2017. Elite Combo är precis som Elite Rebounder fast du får med ett extra nät och några extra delar så att du kan bygga om den till ett professionellt fotbollsmål. 
Klicka på bilden och kom direkt till shoppen!

 

JULPAKET GOLF - Träna och utveckla dina slag

Quick-Hit 8x8 är ett portabelt golfnät som alla golfsspelare bara måste ha! Med den stora träffytan på 244cm x 244cm är vårat golfnät ultimat för egen träning hemma, på landet eller på semsetern. Den är portabel och packas snabbt ner i medföljande väska. Klicka på bilden och kom direkt till shoppen!