Quickplaysport Logo

Träna extra för att bli bäst

Hur många timmar tror ni att Zlatan har spenderat på en fotbollsplan? hur många bolltouch tror ni att han har samlat in sedan barnsben då han började spela fotboll? Jo, flera tusen timmar och flera tusen bolltouch. Reslutatet av träningen och tiden han lagt ner har idag gjort honom till en av världens bästa fotbollsspelare. Alla dessa timmar av träning hade han aldrig fått om han inte tränade extra på sin fritid. Zlatan berättar själv i sin bok att han hela tiden hade en fotboll med sig, vart han än gick. Cristiano Ronaldo berättar i sin dokumentär att han stannar kvar efter varje träning och tränar på frisparkar och skott, det gjorde även David Beckham. Zlatan, Ronaldo och Beckham är inte ensamma om detta, alla som blir fotbollsproffs har spenderat tusentals timmar utöver den schemalagda träningen med sina lag där de tränat extra på skott, finter och frisparkar. Vill man komma långt och bli bäst så måste man träna extra, ha en enorm drivkraft och vara ambitiös. Ingenting är omöjligt och vi på Quickplay vill tro att även du som läser detta och har stora drömmar kan lyckas!

Fotbollens utveckling går snabbt och har kommit långt. Idag finns det flera olika företag som erbjuder individuell träning med professionella och välutbildade instruktörer. Fotbollsutrustningen utvecklas och vi på Quickplay har idag revolutionerande produkter som gör att du kan träna teknik överallt när som helst utan att vara beroende av någon annan. Med hjälp av en rebounder från quickplay blir träningen roligare och enklare och om du mixar det med att ta några extra träningspass hos våra samarbets partners Svenska Fotbolls Akademin eller Individual Training Academy så är du på rätt spår till att lyckas som fotbollsspelare. 


Klicka på bilderna för att läsa mer om Svenska Fotbolls Akademin & Individual Training Academy


        

VIDEO

Simon Tibbling, 20, slog igenom i allsvenskan som 17-åring i Djurgården, efter tre säsonger värvades mittfältaren till FC Groningen i Holland. Simon Tibbling har länge tränat mycket på egen hand, och i filmen visar han övningar som förbättrar tekniken och bollkänslan.


 

VIDEO

Kolla hur FC Köpenhamns vänsterback Ludwig Augustinsson tränar, i en exklusiv film med www.extratraning.se visar Ludwig upp övningar han kör på egen hand men också tillslagsteknik. 
För mer filmer och intressanta intervjuer gå in på vår hemsida, www.extratraning.se

 

VIDEO

Den svenske talangen i FC Utrecht Kristoffer Peterson, född 1994, visar för Extratraning.se upp sina bästa dribblingstips. hur han tränar, varför man ska använda båda fötterna och vad som krävs för att bli proffs. För mer intervjuer och filmer www.Extratraning.se