Quickplaysport Logo

Get in play!

Get in play QuickplaySPORTUTRUSTNING MED FOKUS PÅ DESIGN

Quickplay föddes ur tron att sportutrustning alltid kan bli bättre. Det är en kombination av kreativt tänkande och användarfokuserad design som gör Quickplays produkter marknadsledande. Vi bryr oss om detaljer och lägger stora resurser på ny- och vidareutveckling av våra produkter för att skapa de bästa produkterna på marknaden. Kort sagt, intelligent design och fokus på kvaliteten i produktionen har gjort Quickplays produkter till internationella bästsäljare.För oss handlar idrott om att delta på alla nivåer. På Quickplay utvecklar vi produkter som hjälper spelare och tränare på alla nivåer inom idrotten att topprestera efter sin egen förmåga. Vårt mål är att ge spelare på alla nivåer tillgång till utrustning som gör det enkelt för dem att komma ut och träna oavsett nivå och förutsättningar. Vår övertygelse är att innovation, design, produktionskvalitet och generös kundservice kommer att hjälpa dig att komma ut i spel - "Get in Play".Quickplay startades i Storbritannien 2007 och har sedan dess haft samma idé, "Get in play". I Sverige har vi funnits sedan 2012 och har fått fler att spela oftare. Detta är själva tanken. Det ska vara lätt att sätta upp en plan för att spela en fotbollsmatch med kompisarna eller att sätta upp en träningsanläggning för att träna in nya tekniker.Quickplays golf-, tennis- och fotbollsprodukter har en patenterad konstruktion som är mycket hållbar. Alla produkter är bärbara och enkla att sätta upp. Fotbollsträning har aldrig varit spontanare och enklare. Kompletterar du en rebounder med våra fotbollsmål, som finns i fem olika storlekar, har du en träningsanläggning och möjlighet att skapa många olika fotbollsövningar du kan använda i klubbträning, hemma på tomten eller på semestern.

Våra golfnät och tennisrebounders har samma grundtanke, att göra dig till en bättre golfspelare genom enkel golfträning och till en bättre tennisspelare genom effektiv tennisträning.

Handla direkt i vår onlinebutik som har öppet dygnet runt där du kan betala med kort, e-faktura eller Klarna. Vi levererar hem till dig på mellan 2-4 dagar.Välkomna till oss på Quickplay!Instagram