Rebounder - Fotbollsvägg, fotbollstrampolin eller Rebounder för fotboll - kärt barn har många namn.


Quickplay Rebounder är ett roligt, enkelt och effektivt träningsverktyg för främst fotbollsträning som hjälper dig att öva teknik, touch, bollkontroll och passningar, ensam eller tillsammans med andra - Var som helst, när som helst.

Allt du behöver är bara ett par minuter den första gången för att vänja dig vid upplevelsen när bollen kommer tillbaka från reboundern.

Quickplay har rebounders för både hemmabruk och professionellt bruk.

10 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

 • PRO Mini Rebounder(1m x 1m)

  QUICKPLAY NYHET!

  PRO Mini Rebounder är en rebounder med hård ram, och fungerar därför mycket bra till målvakts- och handbollsträning. 

  Läs mer
 • PRO Rebounder 7' x 7'

   DET ULTIMATA TRÄNARVERKTYGET

  Pro Rebounder är den enda reboundern som ger spelare möjlighet att jobba med passningar och bollkänsla både längs med marken och i luften. Den 7' x 7' stora träffytan känns enorm och ger spelare på alla nivåer möjligheten att jobba med sin teknik, kontroll och exakthet vid både skott och passningar. Vinkeln är justerbar så att tränaren kan ändra vinkeln som bollen kommer tillbaka på.

  Pro Rebounder tillverkas enligt en institutionell standard och är designad för att monteras och användas av spelare, klubbar och tränare. Den är byggd för maximal hållbarhet och kommer att fungera i alla väder.

  Ladda ner våran app eCoach och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!

  Läs mer
 • PRO Rebounder 5' x 5'

   DET ULTIMATA TRÄNARVERKTYGET

  Pro Rebounder är den enda reboundern som ger spelare möjlighet att jobba med passningar och bollkänsla både längs med marken och i luften. Den 5' x 5' stora träffytan känns enorm och ger spelare på alla nivåer möjligheten att jobba med sin teknik, kontroll och exakthet vid både skott och passningar. Vinkeln är justerbar så att tränaren kan ändra vinkeln som bollen kommer tillbaka på.

  Pro Rebounder tillverkas enligt en institutionell standard och är designad för att monteras och användas av spelare, klubbar och tränare. Den är byggd för maximal hållbarhet och kommer att fungera i alla väder.

  Ladda ner våran app eCoach och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!

  Läs mer
 • QUICKPLAY - Spot rebounder 8`x 5`(H-144 x L244 cm)

  Quickplay Spot rebounder 8`x 5` kallas ofta för skottvägg, bollvägg, fotbollsvägg eller skottrampolin. Vår multifunktionella fotboll eller tennis rebounder är en unik nyhet inom tennis och fotbollsutrustning. Den är idealisk för fotbollsträning hemma. Träna skottövningar, mottagning och dämpning eller generell bollkontroll. Du kommer snabbt att utvecklas med denna typ av rebounder som är en rebounder av typen soft pass, vilket betyder att bollen kommer tillbaka i lagom hastighet som gör att du kan jobba med bollen och få till fler repetitioner. QuickPlay Spot Rebounder är ihopvikbar och portabel, väger endast 7 kg och sättes upp/tas ned på under 2 minuter, utan någon speciell träning. Den kan därför användas både utomhus och inomhus, på tomten och gräsmattan, hemma eller i sommarstugan. Ja du kan till och med ta med dig den på semestern, var du än vill åka. Vi rekommenderar att du använder våra sandsäckar och lägger dessa på frontstaget om det är hårt underlag för att reboundern ska bli stabil. Läs mer

  Ordinarie pris 1 495,00 kr

  Special Price 995,00 kr

 • QUICKPLAY - Spot rebounder 7`x7` (213cmx213cm)

  Ny design! Helgjuten metall & står stabilt utan behov av extra vikt, studsen i nätet har även blivit snabbare.

  Spot Rebounder är perfekt för träning och spontanlek. Spot Rebounder är superlätt och portabel och kan sättas upp och användas av alla - i alla åldrar - utan förkunskaper. Monteras på 2 minuter och levereras i en mycket smidig väska som är lätt att bära med sig eller ta med sig på semestern, till parken eller som uppvärmning innan match. 

  Ladda ner våran app eCoach idag och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!

  Spot Rebounder 7x7 passar även utmärkt till tennisträning!

  Läs mer

  Ordinarie pris 1 595,00 kr

  Special Price 1 195,00 kr

 • QUICKPLAY - Spot Elite Combo 3i1 inkl. Flaska.

  Guld vinnare i kategorin "Best Team Sport Performance Product" på ISPO Award i München, Tyskland. 

   

  Elite Combo Mål / Rebounder är ett multi-funktionellt tränings verktyg som kan byggas till en Frisparksmur, Rebounder eller ett professionellt standard fotbollsmål. Denna portabla träningsprodukt är perfekt för klubbar och tränare på akademi nivå och sätts enkelt up på bara 2 minuter. Elite Combo Mål / Rebounder har ett hårt spänt nät med en stor träffyta på 180 cm x 244 cm, den nedre delen har extra vikt och gummibelägg som gör att den står stabilt på alla underlag och har inget behov av sandsäckar eller andra vikter.

   

   

  Läs mer

  Ordinarie pris 2 895,00 kr

  Special Price 1 995,00 kr

 • SPOT Elite Rebounder 8`x 6`(2,4m x 1,8m)

  DEN ENDA PROFESSIONELLA REBOUNDERN SOM ÄR BÄRBAR 

  Quickplay nya Spot Elite Rebounder har tagit tanken om vad en rebounder kan klara av, till nästa nivå. Detta system kan nu stå fritt, utan behov av sandsäckar eller vikter. En nyhet är också att den är galvaniserad.

  Den 2.4m x 1.8m stora träffytan ger mycket utrymme för effektiv träning och det unika uppdaterade “soft-pass”-systemet gör att bollen kommer tillbaka i en ännu högre båge. Ramen är tillverkad enligt professionell standard i kvalitetsstål och sidostolparna i massiv glasfiber.

  Spot Elite packar ni ner och sätter upp på två minuter, vilket gör den till den enda institutionella reboundern som är verkligt bärbar. Det perfekta coachingverktyget!

  Ladda ner våran app eCoach idag och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!

   

  Läs mer

  Ordinarie pris 2 395,00 kr

  Special Price 1 795,00 kr

 • QUICKPLAY - Kickster combo 8`x5`

  Fotbollsmål och Rebounder i en och samma produkt!

  Kickster Combo består av en ställning med två möjliga monteringar och användningsområden. Paketet innehåller en ställning samt ett rebounder-nät och ett mål-nät med möjligheten att snabbt byta funktion. Kickster Combo packas ned eller monteras på 2 minuter och är idealisk till teknik och skottövningar. Ställningen kan snabbt byta funktion genom att byta från rebounder-nätet till målet. Alla quickplaysport produkter monteras enkelt – utan några förkunskaper.

  Ladda ner våran app eCoach idag och utveckla din teknik och dina färdigheter, klicka på bilden!

  Läs mer
 • Sandsäckar x2

  Använder du våra produkter på hårt underlag? Sandsäckarna är idealiska att använda på hårda underlag som grus, asfalt eller betong. Våra sandsäckar är väldigt enkla att fylla med sand. Sand är inte inkluderat. 2 i varje set. Läs mer
 • Trickser fotboll med gummiband

  För individuell träning

  Läs mer

10 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista