ECOACH, TRÄNA FOTBOLL ÖVERALLT MED QUICKPLAYS APP

 

Övning för laget eller individuellt

  • Ger dig professionell fotbolls-coachning på din telefon, PC eller tablet.
  • Kompatibel med quickplays alla rebounders
  • Detaljerad träning via video
  • Välj vilken nivå du vill spela på. Beginner, Player eller PRO
  • Appen är helt gratis!
Se alla övningar på Youtube
Spot Elite, eCOACH

eCOACH är designad för att fungera med alla Quickplays Spot rebounders med den patenterade "soft pass system". Till skillnad från andra Rebounders, så ger Quickplays rebounders inom kategorin "Spot" fotbollen en båge tillbaka. Skjut bollen och den kommer tillbaka i en båge. Detta ger anvåndaren möjlighet att röra sig och positionera om sig för nästa skott eller volley in i Reboundern.

Spot Rebounder kommer dessutom hela tiden att passa tillbaka bollen mot centrum vilket gör det lättare att få en kontinuerlig träning. eCOACH är designad för i första hand Spot Elite Rebounder, Spot Rebounder 8x5, Spot Rebounder 7x7 och Kickster Combo 8x5. Den fungerar också till PRO Rebounder för den som är mer avancerad i sitt spel.

eCoach är en app som ger professionell fotbollscoaching på din dator eller mobila enhet. Kompatibel med hela vårt sortiment av SPOT Rebounders och med 30 detaljerade fotbollsövningar på video, hjålper eCoach att utveckla alla delar av en spelares teknik. Individuella övningar och gruppövningar inom teknik, skott, kontroll, volley och frisparkar. Appen sätter upp mål för varje ny nivå, tar spelaren genom de olika nivåerna, från "Beginner" till "Player" och slutligen "PRO". Denna app är din fotbollscoach i fickan!

eCOACH, din tränare
i fickan

Så funkar appen