Det klassiska som händer de flesta varje år under julhandeln är att man är ute i sista sekund. Du är på väg in till stan för att köpa julklappar, men självklart  är du inte ensam. Långa köer, trängsel, stressen över att inte hitta den perfekta julklappen. Ja, inget av ovanstående vill man vara med om. 

 

 

Letar du efter en julklapp till en fotbollsintresserad, handbollsintresserad eller med golf som sitt största intresse?

Vi har tagit fram färdiga julpaket som väntar på att placeras under granen. Inte nog med att de är färdiga paket till ett bra pris, du slipper stå i kö, du slipper trängas bland folk och du slipper åka in till stan och leta i olika affärer. Vi har allt samlat på ett ställe!

Klicka på länken ---> HÄR och du är några klick ifrån att ha införskaffat dig årets julklapp som garanterat kommer att bli en succé till den som är sportintresserad. 

 

Till den Fotbollsintresserade har vi tre olika paket:

Julpaket - Combo För Fotbollsträning

Årets julpaket för en fotbollsintresserad tjej eller kille innehåller en Kickster Combo - en kombinerad rebounder och ett mål i ett och samma paket. En ställning och två nät gör att den alltså får två funktioner. Kickster Combo kommer i en liten bag. Idealisk att ta med sig och montera där man vill spela eller träna - på semestern, till parken och kompisträffen eller som uppvärmning innan match.  Klicka på bilden och köp paketet idag!


 

Julpaket BIG - Allt som behövs till träningen

I detta maxade julpaket får du 2st Kickster Combo, vilket gör att du kan sätta upp följande konfiguration:

- 2 stycken fotbollsmål

- 2 stycken Rebounders

- 1 stycken Rebounder och 1 fotbollsmål 

Klicka på bilden och köp paketet idag!


 

Julpaket PRO - Träna som ett Proffs

Årets julpaket för en fotbollsintresserad tjej eller kille innehåller en Elite Rebounder - Quickplay nya Spot Elite Rebounder har tagit tanken om vad en rebounder kan klara av, till nästa nivå. Detta system kan nu stå fritt, utan behov av sandsäckar eller vikter.

Klicka på bilden och köp paketet idag!


 

Med våran gratis app eCOACH  kan du träna med din rebounder och utveckla din teknik och dina färdigheter.

 

 

Till den som är golfintresserad har vi följande Julklapp:

Julpaket GOLF - Spela Golf överallt med Quick-Hit Golfnät

Årets julpaket för en golfintresserad tjej eller kille innehåller ett Golfnät Quick-Hit 8x8 - Golfnätet är perfekt för träning och spontanlek. Quick-Hit är superlätt och portabelt och kan sättas upp och användas av alla - i alla åldrar - utan förkunskaper. Monteras på 2 minuter - utan några förkunskapskrav. Levereras i en mycket smidig väska, idealisk att bära med sig.

Klicka på bilden och köp paketet idag!
Till den som är handbollsintresserad har vi följande Julklapp:

Julpaket HANDBOLL - Träna som ett proffs

Årets julpaket för en handbollsintresserad tjej eller kille innehåller en PRO Rebounder Mini och ett Handbollsmål Mini - Detta gör att du kan träna teknik och avslut på mål helt själv utan att vara beroende av någon annan. Reboundern är 1 x 1 meter och går att fälla ihop för att enkelt förflytta och bära med sig. Handbollsmålet kommer i en liten väska som gör att du enkelt kan ta med dig målet vart du vill och montera där man vill spela eller träna - på semestern, till parken och kompisträffen eller som uppvärmning innan match. Klicka på bilden och köp paketet idag!


 

Gör som Ricoh Handboll och träna med Quickplay

 

 

 

Handla snabbt och enkelt i våran webshop, vi levererar till er på 1-3 arbetsdagar!

GOD JUL ÖNSKAR QUICKPLAY